ТРИ МІСЬКИХ АВТОБУСИ «БОГДАН А22112» ВІДПРАВЛЕНІ У КРАМАТОРСЬК

На початку серпня 2020 року до Краматорська вирушили три нові міські автобуси «Богдан А22112», виготовлені на замовлення приватного перевізника ТОВ «Юмвоса». ТОВ «ЮМВОСА» – це один з найбільших перевізників міста, у квітні цього року підприємство вже закупило три автобуси «Богдан» для потреб краматорців. Автобуси мають стандартну для такої моделі комплектацію, пофарбовані на вимогу замовника у зелений колір.

«Богдан А22112» – це міський автобус з низьким рівнем підлоги у задньому звисі, пристосований для перевезення пасажирів в інвалідних візках. Задня площадка має достатньо місця для розміщення інвалідного крісла або дитячої коляски. Загальна пасажиромісткість складає 61 особу, з них 19 місць для сидіння. У конструкції «Богдан А22112» використана агрегатна база з двигуном екостандарту Euro 5.

ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» неодноразово виконує замовлення на постачання автобусів для Краматорська. Зокрема в серпні 2019 року 5 автобусів «Богдан А22112» були виготовлені для ПАТ «Краматорське автотранспортне підприємство 11410».

Вхід