ДП «АВТОСКЛАДАЛЬНИЙ ЗАВОД № 1» АТ «АК «БОГДАН МОТОРС» ВИГОТОВЛЯТИМЕ ТРОЛЕЙБУСИ ДЛЯ СВОГО РІДНОГО МІСТА!

На адресу ДП «Автоскладальний завод № 1» надійшов лист, у якому зазначено, що, згідно рішення Луцької міської ради ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» визнане переможцем тендеру на постачання 29 нових низькопідлогових 12-метрових тролейбусів, включно з комплектом запасних частин та витратних матеріалів, обладнання та інструменту для технічного обслуговування, ремонту і пов’язаної діяльності.

Варто нагадати, що тендер на придбання нових тролейбусів для міста Луцька було оголошено ще у серпні 2019 року в рамках реалізації проекту «Міський громадський транспорт України». Фінансування замовлення частково буде здійснено за рахунок позики Європейського інвестиційного банку.

Дочірнє підприємство «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» має значний досвід у реалізації подібних проектів по усій Україні. Саме за допомогою коштів ЄБРР у 2019 році відбулося постачання сучасних автобусів і тролейбусів до Києва, Харкова, Хмельницького та Сум.

«Богдан» наголошує на тому, що, замовлення українськими містами продукції вітчизняного підприємства призведе до завантаження виробництва, збереження робочих місць та збільшення відрахувань до місцевих і державного бюджетів, а також припиненню відтоку кваліфікованих працівників, зокрема інженерів та конструкторів за кордон.

Нагадуємо, що раніше «Богдан» повідомив про те, що цінова пропозиція «Богдан Моторс» на 100 автобусів для м.Львів визнана найкращою. Також нагадуємо, що «Богдан» неодноразово звертався до вищого керівництва України з проханням звернути увагу на проблему і посприяти державній підтримці українського автобудівництва, оскільки воно є джерелом прибутку для державного бюджету.

 

Вхід